Modellen

ONDERSTEUNING BIJ ALLES WAT U HET LIEFSTE DOET. De Forester is volledig nieuw; van voor tot achter. En hij heet nu Forester e-BOXER. Gebleven is zijn karakter: nog steeds is de Forester Subaru’s alleskunner, nog steeds is hij oersterk, oerdegelijk en van alle comfort en luxe voorzien. Dankzij nieuwe hybridetechniek is hij tot 11% zuiniger dan zijn voorganger. Ook gebleven zijn de hoogste veiligheidsstandaard, met onder meer EyeSight, het zeer ruime, flexibel in te delen interieur, de permanente vierwielaandrijving en zijn trekgewicht van 1.870 kilogram. De Forester e-BOXER is klaar voor elk avontuur.
VOLLEDIG UITGERUST. VOLLEDIG VOORBEREID. De elegant vormgegeven Outback vertegenwoordigt alles waar Subaru voor staat: hij heeft stoere go-anywhere-capaciteiten, een veelzijdigheid om elke actieve levensstijl te verrijken, en veiligheid waarop u kunt rekenen. Kortom, alles dat u helpt om comfortabel en ontspannen uw bestemming te bereiken. En waar die bestemming zich bevindt, maakt niet uit. De Outback brengt u er. Altijd en ongeacht de omstandigheden.
Wanneer u de deuren van de SUBARU XV opent, merkt u meteen zijn verfijnde en sportieve styling. Ruimer en gepolijster dan ooit tevoren bieden de voorgevormde zetels een comfortabele en aangename ervaring voor u en al uw passagiers, zelfs tijdens die lange ritten.